Услуги

Диджитал & Социални Медии

С дигиталния маркетинг Вашият бизнес може да се разшири в нови области и да постигне отлични резултати. Всяка платформа на различните социални мрежи има свой уникален начин за достигане до хората и всяка има своите предимства. Бизнесът в почти всеки отрасъл може да печели от реклама в социалните мрежи и да ангажира, информира и убеждава своята специфична аудитория.

Маркетинг Консултиране & Стратегии

Маркетинг консултиране за Вашата дейност с прилагане на традиционни и иновативни пазарни тенденции. Разработваме ценови и маркетингови стратегии, създаваме и управляваме рекламни кампании. Подготвяме рипорти за всички маркетингови кампании и дейности.

Реклама в Печатни Издания

Когато се направи правилно, печатната реклама може да привлече вниманието на читателите, да отговори на нуждите им, да покаже уникалното предимство на Вашата компания и да мотивира читателите да предприемат действия, като по този начин вие да постигнете рекламната си цел. Можем да ви помогнем да изберете най-подходящите канали за Вашата печатна реклама.

Планиране на Събития

Нашият екип ще Ви консултира и ще Ви предложи най-подходящите събития според целевата аудитория, до която бизнесът Ви трябва да достигне. Можем да координираме всички подробности за Вашето участие в правилните събития.

Изработка на уебсайтове

Предлагаме изработката на уебсайтове с иновативен дизайн, удобен за използване административен панел, адаптивни към всички видове устройства. Може да създадем сайта изцяло според нуждите, целите и желанията на клиента или да използваме готови темплейти, които спестяват много време и ресурси. И в двата случая използваме език за програмиране Ruby on Rails. Ruby е перфектно балансиран език за програмиране. Наричан „красив“ и „артистичен“, в същото време той е практичен и мощен. RoR е технология с отворен код, която намалява лицензионните нужди. Това намалява и разходите за създаване на уебсайт за вас. Ето защо за много стартиращи и малки фирми, Ruby on Rails е най-добрият вариант. Ние изграждаме отлично структурирани и SEO подготвени сайтове, които съдържат основните изисквания по кода, които Google и останалите търсачки изискват.